Tátrai szerint ha bemártja Gyurcsányt, nem kerül rács mögé

politika
2015 október 01., 16:02
comments 317

Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. azt állítja, hogy kapott olyan ajánlatot az ügyészségtől, hogy amennyiben terhelő vallomást tesz Gyurcsány Ferencre, akkor felmentik.

Tátrait a Szolnoki Törvényszék első fokon négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Sukoró-ügyként ismertté vált perben. Császy Zsolt, az MNV volt értékesítési igazgatója halmazati büntetésként 3 év 6 hónap letöltendő börtönt kapott.

Tátrai az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy eszébe sem jutott Gyurcsány ellen vallani, hiszen ennek nem lett volna alapja.

Azt állítja, hogy az ajánlat az ügyészségtől érkezett, de jegyzőkönyvön kívül és nem neki, hanem az ügyvédjének.

„Mondtam volna azt, hogy Gyurcsány Ferenc bűnöző, és hülyeséget csinált, jogtalanságot csinált, miközben nem volt semmi ilyen?"

- tette fel a költői kérdést Tátrai, akit meglepett az ellene hozott ítélet.

Azt mondja volt már jobban is, nem erre számított, de fellebbezni fog. Szerinte a szerdai ítélet az egész jogállamiság szempontjából elképesztő. (via hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.