Ha már felhívod a seggeddel a rendőrséget, legalább ne arról beszélj, hogy éppen köröznek

bűnügy
2015 október 02., 07:52
comments 33

Egészen komikus és elsőre alig hihető sztoriról számoltak be Aransas Pass rendőrei. Még augusztus végén három texasi férfit vettek őrizetbe, miután egy barátjuk, akivel egy autóban ültek, ráült a telefonjára, ezzel pedig véletlenül felhívta a rendőrséget. Majd pedig arról beszélgettek, hogy egyikük ellen letartóztatási parancs van érvényben. A rendőrség most tette közzé a videót az esetről Facebook-oldalán, emiatt lett belőle most nagyobb felhajtás.

Butt-Dialing 911 is a Hazardous NuisanceButt-dialing 911 is a hazardous nuisance. Hazardous to the one who received a 12 year prison sentence, and a nuisance to our 911 communications division.

Posted by Aransas Pass Police Department on 2015. szeptember 30.

f

Miután valahogy sikerült annyira szerencsétlenül mozgolódni a telefonon, hogy az pont a rendőrséget hívja, a diszpécser füle hallatára arról beszélt az egyik férfi, hogy őt is és egy társát is körözik. A rendőrség bemérte a hívás helyszínét, majd járőröket küldtek oda. A négy férfi egy autóban ült, és miután a rendőr kiderítette, melyikük hívta a rendőrséget, elkezdte ellenőrizni az irataikat is. Ekkor derült ki, hogy a négy utasból három ellen volt körözés, pont a telefont a seggével felhívó sofőr ellen nem. Letartoztatták őket. (MySanAntonio)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.