A világ egyik legidősebb férfija csupán egyetlen dolgot kért 116. születésnapjára

életmód
2015 október 07., 16:32
comments 162

Egy idő után már nehéz a tünékeny árnyékvilágban kielégíteni vágyainkat egyszerű földi tárgyakkal. Így érezhette a 116 éves Andrew Hatch is, legalábbis lánya elmondása szerint, aki amikor meghívta a vendégeket a születésnapi bulira, annyit írt a meghívóra, hogy apja semmi másra nem vágyik, csak hogy megvakarják a hátát. 

A férfi még 1898-ban született Louisiana államban. Élete nagyrészét a déli államokban töltötte, de éveket töltött Mexikóban is: miután a fekete férfit azzal vádolták, hogy vakmerően szemezett egy fehér nővel, jobbnak látta kicsit elköltözni Texasból. 

A pontos születési idejéről amúgy nincsenek megmaradt dokumentumok, de még ha a valóságban pár évvel fiatalabb is lenne Hatch, akkor is az Egyesült Államok legidősebb férfija lenne. 

És hogy mit kap születésnapjára? Természetesen egy spéci hátvakaró eszközt, amivel éjszaka, amikor egyedül van, meg tudja vakarni a saját hátát is. (Fusion)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.