Lagzi Galambos Lajost beszervezték ügynöknek

Történelem
2015 október 07., 09:21
comments 78

Újabb sorscsapás, a nemzet rács mögé került trombitása nemcsak áramot lop, de még az előző rendszerrel is kollaborált. A makulát a Blikk rántotta elő, elővéve Lajos "A Dáridó, és ami mögötte van" című könyvét. 

Ebben vallja be a lakodalmas művész, hogy ugyan behívták katonának, de a kiképzést a gyengélkedőn töltötte, aztán gyorsan beállt a katonazenekarba, amit éppen akkor hívtak meg Németország nyugati, boldogabb felébe egy fesztiválra. 

Indulás előtt Galambost behívták az állambiztonsági szolgálat III/III-as ügyosztályára. A jelek szerint nem mondott nemet, mert rábízták egy csomag leszállítását. 

De persze jött a magyaros furfang és gógyi, legalábbis trombitás Lagzi szerint neki valójában nem is volt kedve ügynökösködni, ezért az apjával azt találták ki, hogy ő nem alkalmas spionkodni, mert ha iszik, mindent kifecseg. Ezt elmondta a beszervezőinek, és így vége lett a III/III-as kapcsolatoknak. Galambos Lajos szerint.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.