Szerda reggel

Egyéb
2015 október 07., 04:05
comments 23

Nem tudom, miért lehet ez, de már rég sejtem, hogy a városok jobban értékelik azokat, akik este járkálnak bennük, mint akik korán reggel. Ilyenkor nincs semmin díszkivilágítás, a parlament is úgy gubbaszt a Duna mellett a sötétben, mintha valami rejtőzködő, beteg pók lenne, a Mátyás-templom meg mintha csak egy furcsa darabja lenne a hegynek. Este persze minden világít, pedig éjfélkor sincsenek többen az utcákon, mint ahányan reggel hatkor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.