Az emberek döntöttek: Rogán szomszédjának cégét meg kell védeni

POLITIKA
2015 október 08., 06:09
comments 67

Ahogy az már nyáron is bevált, a bevándorlóellenes kormányzati plakátok szeptemberi körében (ez a méltán népszerű "Az emberek döntöttek"-sorozat) is hirdetmény nélküli, egyajánlatos közbeszerzést követően szerződött a Miniszterelnökség, illetve a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a HG 360 Kft.-vel, ismét 380 millió forintért - olvastuk a Napi.hu-n.

Nyáron egyébként a Miniszterelnökség még megindokolta, miért volt szükség a rendkívüli sürgősség miatti hirdetmény nélküli közbeszerzésre, most viszont már nem közölték ezt.

A HG 360 Csetényi Csaba reklámügynöksége, akiről például azt lehetett tudni, hogy ugyannabban luxuslakóparkban lakik, mint Rogán Antal, a cég pedig elég sok közpénzt szerzett az utóbbi években.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.