Iskolába menet tűnt el a 13 éves kecskeméti lány

bulvár
2015 október 08., 16:56
comments 135

Keresi a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13 éves Baranyi Tímeát.

A kecskeméti kislány október 5-én rendben elindult az iskolába, de már nem érkezett meg oda, és azóta egyéb életjelet sem adott magáról. A rendőrség már keresi, de a nyomozásnak egyelőre semmilyen eredménye nincs.

photo_camera Forrás: Police.hu


Tímea kb. 155-160 centiméter magas, normál testalkatú. Haja hosszú, barna, a szeme is barna. A lány eltűnését megelőzően rózsaszínű kapucnis pulóvert, fekete színű nadrágot és rózsaszínű cipőt viselt.

Aki infóval rendelkezik Tímeáról, hívja a 06-76/513-356-ot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számon (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), esetleg a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.