Navracsics Tibornak hála végre tisztességes munkát talált csúfosan bukott köztársasági elnökünk

sport
2015 október 09., 01:59
comments 139
photo_camera AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

Navracsics Tibor, az unió oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosának javaslatára az EU létrehozott egy szakértői csoportot, amelynek az a feladata, hogy

értérkelje a sport szerepét az EU külkapcsolataiban,

illetve tanácsot adjon arról, hogy hogyan járulhat hozzá a sport a külpolitikai célok eléréséhez. És ha már létrejött egy ilyen "magas szintű szakértői csoport", abban sikerült feladatot találni Schmitt Pálnak, a plágiumbotrányban megbukott egykori magyar köztársasági elnöknek is, aki elnöke lehet a testületnek, aminek még tagja egy szlovák skeetlövő, egy román futballszövetségi elnök, két egykori sportminiszter, illetve az európai olimpiai és speciális olimpiai bizottságok elnökei is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.