Hernádi Bécsben tárgyalt az OMV vezetőjével és nem tartóztatták le

bűnügy
2015 október 14., 15:28
comments 114

Megerősítette a Mol azokat a pletykákat, hogy Hernádi Zsolt vezérigazgató szerdán Bécsben tárgyalt az OMV vezetőjével, Rainer Seele-vel. 

A Mol szerint Hernádi  jogszerűen tartózkodott Ausztriában, és az elmúlt hónapokban több hivatalos látogatást tett Németországban többek között Berlinben is, ahol tárgyalásokat folytatott a közép-európai régió ellátásbiztonságáról.

A 444 megtudta, hogy Hernádi mindkét országban kérvényezte, hogy vizsgálják felül az ellene folyó körözést. Ez egy közigazgatási eljárás keretében meg is történt, az osztrák és a német hatóságok is azt a döntést hozták, hogy nem veszik figyelembe a horvátok kérését.

photo_camera

A Mol vezérigazgatója február óta szerepel az Interpol körözési listáján, mégpedig vörös riasztással. A horvát hatóságok kérésére a társszerveknek azonnal le kéne tartóztatniuk. (MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.