Kovács László nem zárkózik el az MSZP elvezetgetésétől

politika
2015 október 14., 10:08
comments 152

Az egykori MSZP-elnök a Hír TV vendége volt, ahol perceken át faggatták őt a szocialista párt belső ügyeiről, és vezetői válságáról, amiről ma már egyébként megemlékeztünk

photo_camera

Kovács a csatorna kedd esti műsorában arról beszélt, hogy "Tóbiás József nagyon egyedül van" az elnöki pozícióban, mert elkövette azt a hibát, hogy nem akart hatást gyakorolni arra, kik legyenek mellette még az elnökség tagjai. 

Kovács ezzel szemben, a hősidőkben, nagyon aktívan dolgozott azon, hogy a legkülönbözőbb nézetű politikusok vegyenek részt az elnökségi munkában. 

Arra az utolsó kérdésre, hogy vállalna-e szerepet a párt vezetésében, azt mondta, hogy őt "az ügy" a, "szociáldemokrácia ügye" érdekli, és nem pozíciókban gondolkodik, de természetesen ha igény van rá, ott segít, ahol tud. 

(Hír TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.