Aláírták a szerződést, Andy Vajnáé a TV2

media
2015 október 15., 07:37
comments 146

Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. és a TV2 Media Group Holdings Kft. csütörtökön aláírta a TV2-csoport eladásáról szóló szerződést.

A tranzakciót a hatósági engedélyek és szerződésátruházások megszerzésekor zárják le.
A tulajdonjog átruházásáig a jelenlegi tulajdonosok és ügyvezetők, Yvonne Dederick és Simon Zsolt változatlan hatáskörben, az eddig megszokottak szerint irányítják tovább a vállalatot, ami a tranzakció megvalósulása és esetleges meghiúsulása esetén egyaránt biztosítja a cég normál működését. A tranzakció lezárásának várható időpontja nem ismert.

Dederick és Simon 2013 decemberében vásárolta meg a vállalatot a ProSiebenSat.1-tól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.