Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Brüsszelt a CÖF

külföld
2015 október 22., 13:37
comments 294

Vasárnap mini-menekültes csúcstalálkozót rendeznek Brüsszelben, de ha nem jutnak olyan eredményre, amit a kormánypárti demonstrációiról elhíresült CÖF is elfogadhatónak tart, annak meglesz a következménye. Mint azt a szervezet az Európai Bizottság elnökének, Jean- Claude Junckernek címzett levelében közölte: 

"Tisztelt Elnök Úr!

Önt most súlyos felelősség terheli, a vasárnap meghozandó döntések hatékonyságával előbb-utóbb el kell számolni.

A CÖF-CÖKA, a magyarországi civilek jelentős szervezete készen áll arra, hogy – a tanácskozás esetleges nem várt eredménytelensége láttán – nemzetközi autós békemenetet szervez Brüsszelig.

Egyelőre azonban bízunk közös Európánk miniszterelnökeinek bölcsességében és a vasárnapi tanácskozáshoz végre eredményes munkát kívánunk."

(Propeller, Nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.