Semjén Zsolt segít kinyírni a Boko Haramot

POLITIKA
2015 október 23., 17:35
comments 261

Szikkadt nemzeti ünnep a mai: Orbán Viktorról senki nem tudja hol van, de itthon biztos nincs, Áder János államfő Münchenbe utazott, és nem maradt otthon Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes sem, aki pénteken Nigériában járt.

Pócspetri, 2015. február 25. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én. MTI Fotó: Balázs Attila
photo_camera Semjén Zsolt nem kegyelmez. MTI Fotó: Balázs Attila
Semjén meg sem állt az elnöki palotáig, hogy ott Muhhamadu Buhari elnökkel találkozzon. A Punch nigériai lap azt írja, az elnök kommunikációs igazgatója által kiadott közleménye szerint Semjén ígéretet tett arra, hogy Magyarország segít az országban garázdálkodó iszlamista terrorszervezet, a Boko Haram elleni harcban. 

Orbán helyettese azt is fontosnak tartotta leszögezni, hogy a Boko Haram nem azonosítható az iszlámmal, brutális tevékenységét semmilyen ideológia nem igazolhatja. 

Sajnos Semjén nem részletezte, pontosan milyen formában vesszük ki a részünket a küzdelemből, de arra viszont külön kitért, hogy szakértő tanácsainkkal segíteni fogjuk Nigéria mezőgazdasági fejlődését.

(Punch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.