Itt a 11. szint a Clash of Clansben

Tbg
Játék
2015 október 24., 07:55
comments 105

Helsinkiben ezekben a percekben megy a Clashcon, a Clash of Clans (CoC) nevű mobilos játék első világtalálkozója.

Ezzel a játékkal hódította meg a mobilpiacot a Supercell nevű finn cég három-négy éve, egyébként a Hay Day és a Boom Beach is az ő játékuk. Irtózatos mennyiségű ember játszik vele világszerte, az utóbbi években a legjátszottabb és legprofitábilisabb mobiljátéknak számít.

A találkozón, aminek online streamjét itt is lehet követni, pedig bejelentették a tutit, amire minden gamer évek óta vár: Jön a 11. szint a játékban, azaz a Town Hall Level 11. Íme a városháza dizájnja:

photo_camera

Ennek pedig beláthatatlan következményei lesznek az esportban: megszűnik a TH 10-esek dominanciája, újabb szint kerül a játékba, ahová tovább lehet lépni, ráadásul az új levellel új fegyver is jön, aminek ugyancsak volt egy kis bemutatója:

photo_camera

Kicsit olyan, mintha valami műholdas lézerágyú lenne: maga az objektum nem lő, de amint több támadó is megjelenik a pályán, az égből lézer/láva/akármi sugarak kezdik el sebezni az egységeket.

SŐT!

Valami új támadóegységre is lehet számítani, egyelőre belőle csak ennyi látszik:

photo_camera

Lehet, hogy hős lesz, amilyen a Barbárkirály vagy az Íjászkirálynő, de az furcsa, hogy elixírbe kerül, nem dark elixírbe, mint az előbbiek. Lehet, hogy jön a Goblinvajda? A Gólemcsászár?

Az új szint a klánháborúkat is átalakíthatja, ahol a top klánok eddig 9-es és 10-es szintűek voltak, most viszont megint lesz hova fejlődni. A frissítés a következő hetekben várható. A Clashcon itt követhető élőben:

A 444 erősen CoC-fertőzött szerkesztőség, első klánunkról itt írtunk. Azóta pedig már alakult egy 444-es versenyklán is, a 444 Academy, amelyik jelenleg az egyik legjobb magyar klánnak számít, de módszeresen veri el a külföldi csapatokat is Indonéziától az Egyesült Államokig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.