Állítólag januárban lesz új David Bowie-lemez

Popkult
2015 október 25., 11:07
comments 152

A 7 számos anyag címe állítólag Blackstar lesz, és egy állítólagos inszájder szerint a 10 perces címadó dalban van gregorián ének, soul szekció, különböző elektronikus ütemek és prüttyögések, és persze Bowie jellegzetes éneke. Szerinte ez a zene „teljesen becsavarodott”. Állítólag a hétfőn induló Last Panthers című sorozat főcímdala is a Blackstarból egy részlet:

Bowie – akinek a menedzsmentje nem erősített meg semmit – állítólag New York-i jazz-zenészekkel vette fel, és a Times of London szerint hosszú jazzes jamelések keverednek Kraftwerk-szerű 1970-es évekbeli NSZK-s elektronikus zenekarok hangzásvilágával.

photo_camera

Állítólag január 8-án jelenik meg, Elvis Presley, Stephen Hawking, Wass Albert és David Bowie (69.) születésnapján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.