Szikora Róbert szerint épp itt az ideje, hogy Mária országa bejusson egy nemzetközi tornára

sport
2015 november 02., 20:05
comments 316

Szikora Róbertet a Fradi-Vasas meccsen kérdezték arról, hogy mik az esélyei a magyar válogatottnak az EB-pótselejtezőn Norvégia ellen (illetve előtte Szikora még előadott egy meglehetősen zavaros történetet arról, hogy ő Fradi-drukker volt, csak egy fogadáson elvesztette a jogát, hogy a Ferencvárosnak szurkoljon). 

Na de milyen megállapításokra jutott Szikora a norvégok elleni meccsel kapcsolatban:

  • Ez egy nagyon meleg pite.
  • Az északiak tudnak futballozni.
  • De a hetvenes években még röhögtünk a norvégokon.
  • 50-50 százalék. 

Valamint: 

Mint magyar ember, úgy gondolom, éppen itt az ideje, hogy Mária országa nem tudom hány tized év után bejusson egy ilyen nemzetközi tornára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.