Egy 65 éves floridai férfi ijesztő bohócnak öltözik, és ijesztgeti a gyerekeket

külföld
2015 november 05., 05:54
comments 125

Számtalan módja van annak, hogy az ember megnevelje a gyerekét. A jelek szerint néhány floridai szülő úgy gondolja, hogy az alábbi képen látható bohóc egy az ilyen dolgok közül:

A Wrinkles fantázianevű bohóc maszkja mögött egy 65 éves férfi van, aki a floridai Naples-ben él, és azért kapja a fizetését, mert gyerekeket ijesztget. Meg lehet tréfálni vele felnőtteket is, de szülők is fizetnek a férfinek, hogy beöltözve ijesszen rá a gyerekükre, akit így könnyebb rábírni arra, hogy viselkedjen rendesen.

„Ha nem eszed meg a tökfőzeléket, éjjel elvisz a parabohóc!”

Simán lehet, hogy a tévén edződött gyerekek egy ilyen mondatot üres fenyegetésnek vesznek a szülőtől, és nem eszik meg a tökfőzeléket. De aztán:

Egy ilyen után a gyerek elvezeti a háztartást is.

A bohóc azt mondta a Washington Postnak, hogy pár száz dollárért simán ráijeszt gyerekekre is.

A 65 éves férfi egyébként a maszkhoz pöttyös ruhát és fekete gumikesztyűt vesz fel, és egyik kezében általában lufikat tart.

A Washington Postnak mesélt is arról, hogyan ijesztett rá egy 12 éves gyerekre, aki félt a bohócoktól. Megállt vele szemben az utcán és nézte a srácot a buszmegállóban. Erre a gyerek sírva fakadt a barátai előtt, majd hazarohant.

A srác anyja néhány nap múlva lelkendezve hívta fel a bohócmaszkos férfit, nagyon örült, hogy ha a gyereke rossz, most már csak meg kell fenyegetnie a bohóccal.

A férfi nem akarta elárulni az igazi nevét, de annyi kiderült a róla szóló hírekből, hogy Rhode Islandről származik, elvált és veterán. A maszkját a netről rendelte, és nagyon tetszik neki a bohóckodás. Nincs családja, és úgy döntött, a nyugdíjas pihenés helyett inkább megpróbál keresni egy kis pénzt. Azt mondja, szereti megszemélyesíteni a bohócot, mert tök jó móka.

Sőt, nők is folyamatosan hívják, fiatal goth-ok szeretnének főleg találkozni vele, de a bácsi általában nemet mond ezekre az ajánlatokra.

„Volt épp elég pszichopata nő az életemben. Ezért váltam el.”

(Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.