Egy francia férfi feltalálta a kőműves-dekoltázs elleni boxert

divat
2015 november 05., 11:08
comments 150

Minden szemgolyó rémálma a kőműves-dekoltázs. Ezt angolul plumber's cracknek, azaz kb. a vízvezeték-szerelő résének szokás nevezni, tehát míg az angol a vízvezeték-szerelőkhöz, addig a magyar inkább a kőművesekhez köti ezt a látványt. Minden esetre az tuti, hogy főleg olyan embereknél látni, akik sokat hajolgatnak és sokszor egy kicsit túlsúlyosak is. Meg hát egyszerűen vannak olyan emberek, akiknek nem elég kerek a seggük ahhoz, hogy megtartson egy nadrágot, ami aztán így minduntalan lecsúszik, megmutatva ezzel a farpofák közötti csík felső részét.

Erős idegzetűek nézzenek erre a képre:

photo_camera Forrás: Flickr


Ugye, milyen rossz?

A 24 éves francia Adrien Herve-Pellissier-nek is ebből a látványból lett elege, ezért elkezdett gondolkodni azon, hogyan lehetne mindörökre eltüntetni ezt a rettenetes látványt a Föld színéről. Fel is talált egy különleges boxert, ami állítása szerint nem engedi ki a segget a napvilágra.

Ilyenek a szuperboxerek:

photo_camera

A képek alapján valószínűleg az tünteti el a kőművesdekoltázst, hogy a boxer gumija vastag és erős, így nem csúszik le a nadrággal, és egy kicsit magasabban is fedi be a seggünket.

Guggolásnál így néz ki a dolog:

photo_camera

Aki tud franciául, már észrevehette, hogy a márkanév is remek: Le Sourire du Plombier, azaz 

A Vízvezetékszerelő Mosolya.

(via DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.