18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

link Forrás

Videó arról, amikor elkezdődik a Bataclan klubban a lövöldözés

Tbg
Terrorizmus
2015 november 15., 10:14
comments 321

A párizsi tragédia harmadnapján elkezdték felölteni a szemtanúk által forgatott videókat a november 13-ai merényletekről. 

A Bataclan klubban az egyik látogató éppen a zenekart filmezte, amikor elkezdődött a lövöldözés, és eleinte mindenki azt hitte, petárdákról van csak szó. A gitáros mozdulatain látszik, ahogy előbb csak összerezzen, majd pánikba esik. 

De készült videófelvétel a klub körüli tűzharcról, és a vérfürdőről a klub körül, ahol sebesültek, halottak fekszenek a földön, a túlélők pedig kétségbeesetten kiabálnak vagy sírnak. A távolból időnként lövéseket hallani. (YouTube/LiveLeak)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.