Kiderült, hogy Phuc Dat Bich nem is Phuc Dat Bich :(

külföld
2015 november 25., 09:16
comments 70

Múlt héten már azt hittük, hogy egy vietnámi származású ausztrál férfi végérvényesen megnyerte a hülye nevek versenyét, és a Phuc Dat Bich után (amit angolul mindenki Fuck that bitch-nek ejtett) tényleg nincs tovább.

 

Tényleg túl szép lett volna, de Phuc Dat Bich most a Facebookon bevalotta, hogy csak szórakozott, és rá akart mutatni arra, mennyire nem lehet komolyan venni a Facebook névválasztási szabályait. A Joe Carr néven írt posztban (érted, joker) azt mondta, hogy teljesen lehetetlen legitimizálni egy olyan helyet, ahol ilyen egyszerű dolguk van a trolloknak. 

A Guardian szerint tehát Phuc Dat Bich igazi neve Tin Le lehet, bár ezek után nehéz lenne bármit is elhinni neki. 

A 23 éves srác azt mondta, hogy a poénnal csak vidámmá akarta tenni az embereket, de ezzel szemben most mindannyian mélységesen csalódottak vagyunk. 

Hát kösz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.