Nyereményözön és kedvezmények a MasterCard kedvezményprogramjában

hirdetés
2015 november 26., 09:42
comments 16
ad
photo_camera

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a MasterCard Priceless Specials elnevezésű kedvezményprogramja és annak digitális felülete, a mastercard-kedvezmenyek.hu weboldal. Ez nem véletlen, hiszen a program fő célkitűzése az, hogy a MasterCard® vagy Maestro® kártyatulajdonos felhasználók a kártyahasználatuk után kizárólag olyan kedvezményekben részesüljenek, amik hasznosak a számukra.

A kedvezményeken túl most még többet nyerhet velünk 2015. november 9. és december 13. között tartó játékunkban!

Heti nyeremények: összesen 15 db ultramodern, 49”-os LG 3D Smart TV
Napi nyeremények: összesen 35 db iPad Air Wifi 16GB

Játékunkban mind a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon korábban már regisztráltak, mind az újonnan regisztrálók egyaránt részt vehetnek. Ehhez csak meg kell erősíteniük részvételi szándékukat a honlapon található Nyereményjáték oldalon.

Ön még nem regisztrált a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramba?

Fontos tudnia, hogy a kedvezményprogramba kizárólag Magyarországon kibocsátott, érvényes MasterCard® vagy Maestro® kártyával regisztrálhat. A regisztráció része a regisztrációs űrlap kitöltése is. Az ehhez szükséges adatok biztosítják, hogy a regisztráló nevében és az ő beleegyezése nélkül senki ne hajthasson végre semmilyen műveletet. Az űrlap kérdéseinek másik célja, hogy a program megismerje a regisztráló igényeit, érdeklődési körét és a számára releváns termékcsoportokat. A rendszer ez alapján válogatja össze a programban részt vevő partnercégek termékeinek és szolgáltatásainak nagy választékából a regisztráló számára érdekes ajánlatokat, így kerülve el a felesleges kedvezményeket. Az ajánlatokat a program résztvevői kéthetente kapják meg, amelyeket virtuális kuponfüzetükben gyűjthetnek. A kuponokat a beváltás helyén, fizetéskor kell kinyomtatva felmutatni vagy átadni. Sőt, egy-egy speciális kérdőív kitöltéséért extra kuponokra is szert tehetnek a felhasználók.

A nyereményjáték részleteiért vagy a regisztrációhoz keresse fel oldalunkat: mastercard-kedvezmenyek.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.