Ákos: Merkel szelfizzen a párizsi áldozatokkal!!4

2015 november 27., 09:54
comments 567

Végre megszólalt Ákos a menekültek témájában is. A faktor.hu-nak adott interjúban a művész elmondja, hogy Európa a megszűnés szélén tántorog, amióta amióta az identitásának alapját képező világnézetet megtagadta. A párizsi merényletek Ákos szerint csak tünete egy mély válságnak, amit 

"a következetesen ostoba, magukat liberálisnak álmodó, vezető európai politikusok okoztak."

photo_camera Fotó: Ancsin Gábor / Képszerkesztőség

Ákos szerint még a magukat jobboldalinak nevező pártok is liberálisak.  

"Arra gondoltam, most kéne Merkel kancellárnak lőni egy szelfit, esetleg az áldozatok hozzátartozóival vagy a koncertteremben halomra lőtt fiatalok mellett,"

mondta az énekes, aki bevallása szerint nem szokott aktuálpolitizálni a koncertjein. Ákos szerint a migránsválság szervezett akció. 

"Nehezen tudom elképzelni, hogy egymillió háborús menekült hirtelen ránéz az órájára, hogy „jé, már fél hat van? Akkor indulunk Európába!” , és egyszerre elindulnak. Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy ez egy szervezett ügy, nem migránsok ők, hanem telepesek. Az európai és magyarországi szerecsenmosdatók még mindig össze-vissza hablatyolnak a kérdésről, pedig mára a legegyszerűbb ember számára is világos, hogy az idegen kultúrájú, a kereszténységgel kifejezetten ellenséges világból érkező embertömeg beözönlése rendkívüli veszélyeket rejt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.