Kovács Zoltán kormányszóvivő óva int mindenkit, hogy poént csináljon a TEK hétvégi elfogásaiból

POLITIKA
2015 november 27., 07:54
comments 169

Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1-en péntek reggel a TEK elfogásairól elmondta, hogy óvna mindenkit attól, hogy

 "ebből poént csináljon, elkezdje bírálni azokat az embereket, akik adott esetben az életük kockáztatásával végzik a dolgukat."

Kovács szerint az az elmúlt hetekben, hónapokban bebizonyosodott, hogy a magyar rendőrök, TEK munkatársainak elszántsága, felkészültsége nem megkérdőjelezhető. Az vizsgálatok lezárulta után látunk majd tisztán, mondta.

photo_camera

Kovács szerint  adéli biztonsági határzár bebizonyította, hogy működik, ellátja a feladatát, és 

"ha ezek a biztonsági intézkedések más európai uniós országokban, például Görögországban is rendelkezésre állnának, akkor nem lenne olyan, hogy a görög-macedón határon a migránsok megpróbálják áttörni a határt."

Hogy Kovács hova telepítene Görögországban kerítést, rejtély. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.