Ilyen plüsslényeket terveztek a magyar gyerekek az IKEA-nak

Játék
2015 november 28., 18:54
comments 87

Az IKEA nemzetközi versenyt indított gyerekek számára: lerajzolhatták, milyennek képzelik el álmaik plüssfiguráit. A számos országban zajló versenyekből végül összesen tíz terv fog megmaradni, amit jövőre a svéd bútorgyár el is készít valódi, megvásárolható plüssjátékként. 

A versenyben részt vettek magyar gyerekek is, akik november elején rajzolhatták le, milyen plüsslényeket szeretnének maguknak. Az IKEA zsűrije ezekből választott ki húszat, amikre most még négy napig lehet szavazni, igaz csak IKEA Family klubtagoknak. Áruházanként három-három rajz jut majd tovább a nemzetközi versenybe, ahonnan kikerül az a tíz lény, mikből tényleg játék készül majd. 

Hasonló verseny zajlott tavaly is, a győztes pályaművekről szóló cikkünkben össze is foglaltunk mindent

A húsz, versenyben lévő pályaművet a magyar IKEA honlapján lehet megnézni, de párat megmutatunk itt is, hogy érződjön, mennyire erős mezőny állt össze.

  • Ez itt Pamacs, Blanka rajzolta: 
photo_camera

  • Egyik személyes kedvencem, a Hörcsög című alkotás, Júlia rajza:




  • Dorka szárnyas zebrája jelenleg az egyik legnépszerűbb jelölt:




  • Ákos tervezte meg Tomot, a színes szörnyet:




  • A kézen álló bárány Ágnes Anna munkája:




  • És végül a titkos favorit, a kalapos mosógép, Dánieltől:
photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.