Lezárták a Keletit, így tudsz most közlekedni, ha onnan ment volna a vonatod

közlekedés
2015 november 29., 11:03
comments 45

A BKK tájékoztatója alapján:

  • A Dunántúl felől érkező és arra induló vonatokra a Kelenföldön lehet felszállni, az a 4-es metróval elérhető.
  • A Kelebia-Budapest vasútvonalon érkező szerelvények Ferencvárosba érkeznek. A Keletitől leggyorsabban az 1-es villamossal a Puskás Ferenc Stadionig utazva, majd ott az M2-es metróra átszállva érhető el.
  • A miskolci vonalon közlekedő gyors- és InterCity vonatok Rákos vasútállomásig közlekednek. Rákos vasútállomás és a Keleti pályaudvar között a vonatpótló autóbusz közlekedik. Rákos vasútállomásnál ideiglenesen megáll a 97E és a 169E autóbusz is, ami az Örs vezér térről indul.
  • A miskolci vonalon közlekedő elővárosi vonatok Kőbánya felsőnél fordulnak. Kőbánya felső vasútállomásig az a 37A villamossal lehet eljutni a Blaha Lujza térről.
  • A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon a sülysápi vonatokat törölték. A zónázó vonatok minden állomáson, megállóhelyen megállnak és Kőbánya felső állomásról fordítják ezeket, a távolságiakat pedig Rákos állomásról indítják.
  • A Berlinből a 477-es Metropol EuroNight a Keleti helyett a Nyugati pályaudvarra érkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.