Jó esküvői videóst keresel? Bízd rá a kutyádra!

ÁLLAT
2015 november 30., 05:26
comments 24

Újabb szakma képviselői aggódhatnak a munkájuk jövője miatt. Csak ezúttal nem az automatizálás, hanem az állatizálás lehet a fenyegetés forrása. Még 2014-ben egy Tennessee-ben élő amerikai pár rakott egy GoPro-t kutyájukra, Ryderre, hogy a kutya szemével örökítsék meg mindazt, ami az esküvőjükön történik. 

Az eredmény pedig egy olyan videó lett, amit ember úgysem hozott volna össze erről a nagyon emlékezetes napról. Ryder ugyanis persze kutyaként viselkedett, azaz összevissza mászkált, fontos pillanatokban is hirtelen másfele figyelt, néha mindenféle embereket követett, máskor pedig csak megrázta magát. 

Viszont ezért a rettenetes zenéért a film alatt biztos nem ő a felelős. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.