Zsigó Róberték kiakadtak a Knorr halászleves videójára

gasztronómia
2015 december 04., 06:56
comments 450

Levelet Zsigó Róbert az Unilever vezetőségének a Knorr Bajai halászlé újragondolva kisfilm miatt, amit eddig mindössze 829-en néztek meg a Youtube-on. 

Mint a térség országgyűlési képviselőjét, rengeteg bajai kereste meg Zsigót a film miatt, írta az államtitkár a levélben. Szerinte valótlanságok vannak a videóban, nem így kell csinálni, és amúgy is hungarikumról van szó. Az nem játék. Kéri a videó eltávolítását, és az Unilever vezetőjét pedig várják Baján, hogy igazi halászlevet is kóstoljon. 

photo_camera

Íme a teljes levél:

photo_camera

photo_camera


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.