Szerinted is totál másnapos a NÉBIH kádere ezen a videón?

ÉLET
2015 december 28., 17:51
comments 144

Merev tekintet, sőt merev fejtartás.

photo_camera

A nyak mintha tisztán csontos szervvé vált volna, izmok és ízületek nélkül.

A fej 100-150 kilogramm tömegűvé vált, ezért nagyon pontosan kell egyensúlyozni a nyakon, hogy el ne guruljon.

A szem gyakran le-lecsukódik, egy tört pillanatra úgy marad, majd nagy nehezen felemelkedik az ólomszemhéj.

A hang kong, száraz, mintha valaki más beszélne.

A kontextus éppen hogy megvan, de a mondatok mégis elszállnak a levegőbe.

Minek a tünetei ezek?

Hát annak, hogy egy élelmiszerbiztonsági szakember a jogszabályszerűséget és a törvényileg előírt minőségi jellemzőket a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva nyilatkozik egy érzékszervi tesztelés eredményéről. Pezsgőteszteléséről. A vágóképekből közben megtudhatjuk, hogyan folynak ezek a terméktesztek. Spártai irodai/laborkörnyezetben, műanyag poharakkal, pár jegyzettömbbel?

photo_camera

Ugyan! A jó állam alkalmazottai szépen kiöltözve, fehér asztalnál, kisérőfalatokkal tesztelnek. És ami a legeslegobb, hogy a zavartalan szakmaiság jegyében saját pincéreik is vannak, Nébih-logós mellénykében, hogy a szakembereknek ne töltögetéssel kelljen pazarolniuk az időt.

photo_camera

Egy olyan ügyosztályon, ahol bárki tarthat pálinkásüveget a polcon!

Én is lennék NÉBIH-es tesztelő az Alkoholigazgatóságon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.