Csoportos nemi erőszak gyanúja miatt tartóztattak le három szír férfit

A három szír férfit Németország déli részén, a svájci határ közelében, Weil am Rhein városában vették őrizetbe, mert a gyanú szerint csoportosan megerőszakoltak két német tinédzserlányt.

A bűncselekmény még szilveszter estéjén történt, a két áldozat 14, illetve 15 éves. 

Az ügyészség szerint a két lányt órákon át tartották fogva a 21 éves szír férfi Friedlingen falujában lévő otthonában, és ott többször megerőszakolták őket. 

A vádlottakat még napokkal ezelőtt őrizetbe vette a rendőrség, de ez csak csütörtök este derült ki. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az áldozatok kilétét, viszont keresnek még egy negyedik feltételezett elkövetőt, aki az egyik letartóztatott férfi 15 éves testvére lehetett. 

A gyanúsítottak nem menedékkérők, a 21 éves férfi és testvére régóta Németországban él, míg a két 14 éves gyanúsított közül az egyikük Hollandiában, másik pedig Svájcban él. 
Az ügyészség szerint a történteknek nincs köze a Kölnben és más német városokban tapasztalt bűncselekményekhez. Kölnben több mint 120 feljelentés történt eddig, Hamburgban pedig több mint ötven. (Telegraph)

További cikkeink
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.