Orbán Moszkvába utazik Putyinhoz

POLITIKA
2016 január 16., 11:39
comments 431

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy február 17-én utazik Moszkvába a magyar miniszterelnök, hogy Vlagyimir Putyinnal tárgyaljon a tervezett paksi bővítésről. A két politikus legutóbb tavaly februárban találkozott egymással. 

Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor 2015. február 17-én Budapesten
photo_camera (Fotó: Képszerkesztőség/Tuba Zoltán)

A paksi építkezéshez szükséges hitel első részletét idén hívhatja  le a kormány, attól a Vnyesekonombanktól, ami csúnyán megérezte az Oroszországot ért szankciókat és állami feltőkésítésre van szüksége. Az orosz gazdaság az olcsó olaj miatt komoly mélyrepülésben van. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.