Beszívtak a szállítmányból, előjött az üldözési mániájuk, majd kétségbeesve a rendőröket hívták a fűfutárok

bűnügy
2016 január 21., 07:48
comments 91
photo_camera

Las Vegastól Montanáig kellett volna leszállítania kilenc kiló füvet a képen látható két férfinak, azonban elkövettek egy súlyos hibát: bele-belekóstoltak a szállítmányba. Aztán Idaho államban pontosan az történt, mint Hunter S. Thompsonnal, csak egy kicsit arrébb:

"Valahol Rexburg környékén voltunk, amikor az anyag dolgozni kezdett"

A két alkalmi kábítószerfutár szervezete azonban pechükre sokkal rosszabbul bírta a drogot, mint Dr. Gonzóéké. De annyira rosszul, hogy kétségbeesésükben a 911-et, az amerikai általános segélyvonalat tárcsázták.

Az érezhetően megszeppent és nyilván borzasztóan beszívott páros egyetlen dolgot kért:

a civil ruhás és autós rendőrök fejezzék be a követésüket, ők megadják magukat, történjen, aminek történnie kell.

A telefon kezelőjének kérdésére készségesen bevallották azt is, hogy bár fegyver nincs náluk, egy kedves kutya és némi rágcsálnivaló viszont igen. Mire a letartóztatásukra kiküldött rendőrök elérték őket, mindketten feltett kézzel álltak a kocsi mellett, szállítmányukat pedig előzékenyen kikészítették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.