Így tréfálkozik Putyin háziterroristája

külföld
2016 február 01., 10:50
comments 56

Ramzan Kadirov sosem a visszafogott stílusáról volt ismert. Most sem finomkodott, amikor utalásszerű célzást (értik, célzást!) téve

célkeresztet rajzolt az orosz ellenzéki politikus, az egykori miniszterelnök Mihail Kaszjanov feje köré

egy, az Instagramon posztolt videóján.



Kadirov, aki emberrablásokkal és bírósági eljárás nélküli kivégzésekkel tart rendet Csecsenföldön, nemrég Putyin minden bírálóját ellenségnek és árulónak nyilvánította.

Mint mondtam, Kadirov nem a visszafogottságáról híres. Tavaly márciusban, Borisz Nyemcov meggyilkolása után kedvenc médiumán, az Instagramon vette védelmébe a gyilkosság egyik gyanúsítottját. A dolgok különös összjátékaként másnap magas rangú kitüntetést kapott Vlagyimir Putyin elnöktől. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.