Egy 65 éves szerb férfi próbált 17 kiló marihuánát Németországba juttatni

bűnügy
2016 február 05., 05:07
comments 30

Több mint 17 kilogramm marihuánát próbált Németországba juttatni egy szerb férfi, akit csütörtökön fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság péntek hajnalban a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a járőrök - a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni osztályával és a NAV bevetési igazgatóságával közös felderítés alapján - igazoltatták a 65 éves férfit és utasát, majd kábítószer-kereső kutyával ellenőrizték az autót. A rendőrök az utastérben, a kárpit alatt kialakított rejtekhelyen 37 kábítószer-gyanús csomagot találtak.

A férfit előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt. Az illető elismerte a bűncselekményt és jelezte, hogy utasa nem tudott a kábítószerről. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.