Nem fizeti a fűtést a KLIK, úgyhogy bezár a gyöngyöstarjáni iskola

oktatás
2016 február 06., 14:57
comments 224

A Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában a szolgáltató lekapcsolta a gázt, mert a KLIK már régóta nem fizeti ki a számlát. Így nincs fűtés az intézményben, és ezért hétfőn már nem lesz tanítás - jelezte egy érintett szülő az atv.hu-nak

Amióta a kormány elvette az iskolákat az önkormányzatoktól, és egy KLIK nevű szervezet alá gyűrte őket, azóta általános probléma, hogy az iskolákban nincs vécépapír, kréta, fénymásolásópapír. Több iskola nem adhat fel levelet a postán a KLIK tartozásai miatt, illetve számos helyen megszűnik az úszásoktatás, szintén azért, mert a KLIK nem fizet a szolgáltatásért. Ezúttal már egy teljes iskolát kell bezárni.

Balog Zoltán miniszter éppen szombaton jelentette be, hogy a kormány ragaszkodik a KLIK-hez, az nem szűnik meg. (atv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.