Őrizetbe vették a 17 éves lányt, aki azért hívta a rendőrséget, hogy visszajuthasson a gyermekotthonba

bűnügy
2016 február 07., 11:33
comments 30

A police.hu oldalára felkerült hír szerint a rendőrséget 2016. február 6-án hajnalban hívta egy 17 éves lány Nyírmihálydiból azzal, hogy egy hete fogva tartják egy lakóházban, de a fürdőszoba ablakán sikerült megszöknie. 

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a bejelentés valótlan. 

A lány beismerte, hogy azért tárcsázta a segélyhívót, mert összeveszett anyjával, és rendőrautóval akart visszajutni a gyermekotthonba, ahonnan egy hónapja szökött meg. A fiatalkorút a Nyírbátori Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig őrizetbe vette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.