Egy hónapon keresztül minden nap lejátszanak egy macskás videót a Times Square óriási kivetítőin

MŰVÉSZET
2016 február 08., 12:45
comments 42

Hogy ne legyen olyan nyomasztó érzés végigsétálni a Times Square-en, ahol annyi a villogó reklám és a turista, hogy mindenki azonnal a Black Mirror című sorozatban érzi magát tőle, a tér kivetítőin megjelenő tartalomért felelős csapat még 2012-ben kitalálta, éjfél előtt 3 perccel minden nap elindítanak egy videót, ami éjfélig minden egyes kivetítőn megjelenik a reklámok helyett. 

A videókat havonta váltogatják, 2016 februárjában erre a videóra esett a választás, amiben egy cica perceken át tejet lefetyel.

Korábban inkább elgondolkodtatónak szánt videók mentek, mint például ez, amiben egy nő kukoricát eszik, vagy az, amiben a fekete-fehér mintáktól epilepsziás rohamot lehet kapni, de ez a lefetyelő cica mindegyiknél sokkal jobb.

Én ezt a videót szeretném látni minden este a Hősök terén kivetítve:

(Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.