Egy indiai iskolában 10 órán át küzdöttek egy leopárddal

ÁLLAT
2016 február 08., 07:51
comments 30

Majdnem 10 órán át kergették azt a leopárdot, amelyik vasárnap bahatolt egy iskolába az indiai Bengaluru városában. Mire sikerült befogniuk, összesen 6 ember sérült meg. Az iskola biztonsági kamerájának pedig sikerült rögzítenie, ahogy a hím leopárd az épületben kószál, majd a medencénél egy embert meg is támadt.


Leopard Prowls Through School

A leopard has been captured on CCTV prowling through a school in Karnataka, India. It attacked a man near a swimming pool, and four people were injured before it was tranquilised: http://trib.al/UmlNLOH

Posted by Sky News on Sunday, February 7, 2016

Végül a kutatóknak és a vadőröknek sikerült nyugtatót beadniuk az állatnak, így kora este már el be tudták fogni. A BBC-nek nyilatkozó egyik vadőr szerint a leopárd a közeli erdőből érkezhetett az iskolába. A benyugtatózott állatot visszavitték a nemzeti parkba, a könnyebben megsérült embereket pedig ellátták.(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.