Minden sínen van, Schmitt Pál is az olimpiarendezést népszerűsítő szervezet igazgatósági tagja lett

gazdaság
2016 február 08., 11:16
comments 67

Az Átlátszó ír arról, hogy a napokban 250 millió forintos alaptőkével megalakult a Budapest 2024 Nonprofit Zrt., amit hivatalosan tanácsadásra, valójában azonban vélhetően a 2024-es pályázat előkészítésére hozott létre a Fővárosi Önkormányzat és a MOB. 

Az alaptőkén felüli költségek majd a központi költségvetésből jöhetnek. Ez a társaság szervezhet majd minden pályázattal kapcsolatos tevékenységet és irányíthatják az olimpiarendezés népszerűsítését szolgáló itthoni és nemzetközi kampányt. 

A szervezet vezetője Schneller Márton Domokos és Fürjes Balázs, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának két vezetője lesz, az igazgatóságba Schmitt mellett az olimpiai tanulmányt is készítő PricewaterhouseCoopers magyar leánycégének volt ügyvezetője, Bienerth Gusztáv is bekerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.