Totális kellemetlenségkatasztrófa volt a republikánus jelöltek színpadra lépése

külföld
2016 február 08., 05:44
comments 66

A szombati republikánus elnökjelölti vita legszórakoztatóbb jelenetére csak egy napos csúszással derült fény, amikor előkerültek azok az oldalsó felvételek, melyek a kis folyosót mutatták, amin keresztül a jelöltek a színpadra mentek a rendezvény kezdetekor.

Az agysebészből lett elnökjelölt, Ben Carson ugyanis valamiért teljesen lefagyott, és bár a folyosóra még kiment, annak végén megállt és hiába hívták, nem ment az emelvénye mögé. Hanem ott állva várta meg, míg a többi jelölt elhalad mellette. Kivéve persze Donald Trumpt, aki sosem hagyna ki egy ilyen alkalmat, hogy kezdjen vele valamit, ezért elkezdett ő is várakozni, hogy végül utolsóként mehessen a helyére. Illetve csak ő hitte, hogy utolsóként, mert gyakorlatilag a kommentátorok megfeledkeztek az amúgy teljesen esélytelen ohiói kormányzóról, John Kasichról. 

Szuperkellemetlen volt az egész, de legalább illeszkedik kicsit az idei republikánus kampányhoz.

Carson szerint amúgy mindez nem megtervezett akció volt, hanem nem volt jó a hangosítás, és nem hallotta, hogy mondják a nevét, márpedig az utasítás az volt, hogy csak akkor menjen ki, ha már elhangzott a neve. Így inkább várt. (via Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.