A Felcsút azért küzd, hogy ne essen ki, pedig a 3. legértékesebb csapat

futball
2016 február 10., 18:26
comments 186

Kieső helyen van a Felcsút.

🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

A klub kommunikációs igazgatója szerint a bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiának, de ez nem lesz könnyű a 12 csapatos bajnokságban.

Pedig a Puskás Akadémia keretének értéke 33,9 százalékkal, 600 millió forinttal nőtt, ezzel a 3. legértékesebb csapat lett az élvonalban – írta meg a Bors.

Takács Bence alcsútdobozi sajtóbeszélgetésen beszélt arról, hogy a téli szünetben a keret átalakítása is ezt a célt szolgálta. Mint mondta, a tavaly nyáron vezetőedzőnek kinevezett horvát Robert Jarni

a szezon előtti felkészülésen nagyon kemény edzéseket vezényelt, amikhez nem biztos, hogy a játékosok hozzá voltak szokva.

Szerinte a tréner sok új dolgot hozott a csapat életébe, és olyan alapokat tett le, amik fél év alatt még nem éreztetik hatásukat. A csapat a 11. helyen áll 16 ponttal.

Fotó: Beliczay László / MTI
photo_camera Angel Maria Villar, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma akkori sportért felelős államtitkára és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat játékosa (b-j) a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás-labdarúgótorna döntője, a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna első hivatalos mérkőzése után 2014. április 21-én (Fotó: Beliczay László / MTI)

Takács Bence szerint a Puskás Akadémia Európa egyik legjobb utánpótlás-nevelő intézménye szeretne lenni, ezért a kommunikációs feladatokat átalakították, és jelentősen erősítették online és mobiltelefonos jelenlétüket is – írja az MTI.

Már csak focizni kellene tudni – mondja ő: ¯\_(ツ)_/¯

A kommunikációs igazgató azt is közölte, elsőként kezdtek el nyíltan foglalkozni azzal, hogy az Aranycsapatról minden magyar embernek a lehető legtöbb ismerete legyen, és szerinte a kezdeményezésük sikeres, hiszen a felcsúti stadiont körüljáró Puskás körút már több mint 11 ezer látogatót vonzott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.