link Forrás

Kis Grófo: Örülök, hogy országgyűlési képviselők és vezérigazgatók is ropják a zenémre

ZENE
2016 február 11., 08:00
comments 48

Az ország legnépszerűbb mulatósénekese olyan dolgokat is megosztott a szoljon.hu interjújában, amiket eddig nem is hallottunk róla, de mindenekelőtt a klasszikus névjegy:

  • Név: Kozák László (Kis Grófo)
  • Hobbi: pingpong
  • Kedvenc étel: pörkölt, szárnyas ételek, töltött káposzta
  • Kedvenc ital: szénsavmentes ásványvíz
  • Kedvenc énekes/együttes: Majka, Wellhello
  • Gyermekei: Istvánka (2 éves) és Lacika (4 éves)

Kis Grófo büszke, hogy eddig soha nem látott szintre emelte a mulatószenét, 

"elértük, hogy a legkomolyabb fesztiválok – Volt, Campus – szervezői is hívnak, sőt továbbmegyek, országgyűlési képviselők és vezérigazgatók is ropják a zenémre".

Szinte csak pozitív reakciókkal találkozik az utcákon és a bulikban, csak az interneten mernek neki beszólni, 

"a kommentekben szoktak rosszmájú megjegyzéseket tenni. Eleinte zavart, de már megtanultam helyén kezelni a dolgokat. Leginkább úgy, hogy nem nézem, mit írnak. El kellett fogadnom, hogy nem szerethet mindenki."

A legnagyobb fellépése a balatonboglári fesztiválon volt, akkor harmincezer embernek koncertezett, olyan fellépés, amire csak miatta jöttek el, tízezren voltak. Szolnokról sosem költözne el, 

"mert amikor hazaérek, olyan mintha Las Vegasban lennék. Épp olyan színesnek látom."

Végül feltették a klasszikus zenei újságírós kérdést, honnan a név? 

"Régen a grófoknak göndör fürtös haja volt, akárcsak az édesapámnak, aki innen kapta a nevét. Én voltam az elsőszülött fia, így lettem Kis Grófo. Az én egyik kisfiam pedig a Cino Grófo nevet kapta. Mindig apáról fiúra száll a név. Ez így ismétlődik generációkon át."

(szoljon.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.