Óbuda területeket kebelezne, nőhet Budapest

Budapest
2016 február 11., 04:04
comments 8

Felülvizsgálná a főváros határait Bús Balázs, Óbuda polgármestere. A Népszabadság úgy tudja, hogy emögött az áll, hogy a kerület szélein több lakónegyed is kialakult az elmúlt években, amik szorosan kapcsolódnak Budapesthez. Bús szerint az új negyedekben élők a kerület infrastruktúráját használják, Óbudára járnak oktatási,  egészségügyi és szociális intézményekbe.

Budapest határainak módosításához népszavazás és parlamenti döntés is szükséges, így nem fűz sok reményt Bús Balázs ötlete megvalósulásához. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.