Dzsudzsák és Szalai a két legjobban kereső magyar focista

foci
2016 február 12., 12:29
comments 59
photo_camera Balról a harmadik Szalai Ádám, a labdával Dzsudzsák Balázs. 

Összeszedte a Blikk a legjobban kereső magyar játékosokat. 

  1. Dzsudzsák Balázs - Bursaspor (török) - 535 millió évente
  2. Szalai Ádám  -  Hannover (németek) - 535 millió évente
  3. Németh Krisztián - al-Garafa (katari) - 409 millió évente
  4. Huszti Szabolcs - Eintracht Frankfurt (német) - 378 millió évente
  5. Bogdán Ádám - Liverpool (angol) - 315 millió évente

Dzsudzsák a prémiumok miatt valószínűleg összességében többet tud hazavinni, mint a Hoffenheimtől évközben Hannoverhez igazolt Szalai. Huszti korábban a kínai Csangcsung Jatajnál 1,2 milliárdot is kézhez kapott évente, de várandós feleségével inkább visszaköltözött Németországba, még ha kevesebbet keres is így. 

Huszti ezzel lecsúszott a dobogóról, ahova helyére a Kansas City-től Katarba igazoló Németh került. Németh egyébként az átigazolásáról azt nyilatkozta, hogy harmadpénzért is maradt volna Amerikában, ha megbecsülik, de "erre nem volt lehetősége". 

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.