A brit miniszerelnök anyja is aláírt egy petíciót, ami a kormány megszorításai ellen tiltakozik

külföld
2016 február 13., 18:16
comments 39

David Cameron brit miniszterelnök anyja, a 81 éves Mary neve is szerepel azon a petíción, ami a brit tory párt költségvetési megszorításai ellen tiltakozik. A tory párt elnöke és a miniszterelnök pedig ugye épp Mary fia, David Cameron, tehát az anya most a saját fia politikája ellen tiltakozik.

Jill Huish, aki a Mary által aláírt kampányt is indította, azt mondta, hogy David Cameron anyjának aláírása azt jelenti, hogy azok a leépítések és megszorítások, amik ellen tiltakoznak, már tényleg nagyon durvák, hiszen még a miniszterelnök anyjának is elege van belőlük.

A petíció azt ellenzi, hogy a toryk bezárassanak több tucat többfunkciós gyermekmegőrzőt (ezek gyereknevelési és egészségügyi központok is). A kormány ezzel kb. 8 millió fontot remél megspórolni.

Cameron anyja nem akarta a Mirorrnak kommentálni az ügyet, de elismerte, hogy az ő neve is szerepel az egyik helyi aláírásgyűjtő íven.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.