Ha egy kicsit is fontos önnek az egészsége, még most elrohan vécére!

egészség
2016 február 26., 05:39
comments 84

Józan paraszti ésszel az ember azt gondolná, hogy

szarni akkor kell, ha kell.

Ahogy az a józan paraszti ésszel elő-előfordul, a dolog nem ilyen egyszerű. Dr. Kenneth Koch mélyreható vizsgálatai szerint

szarni reggel kell, lehetőleg rögtön az ébredés után,

bár más kutatások már bizonyították, hogy a folyamatot segíti és gyorsítja egy jó kávé, amit viszont más kutatások szerint pont nem ébredés után kell inni, mert a szervezetünk akkor úgyis rakatszámra termeli a frissítő hormonokat, és ebbe a folyamatba nagyon bekavarhat, ha koffeinnel is turbózzuk. Tényleg, igazodjon el az ember a sok jótanács között, komolyan mondom!

Zárójel.

Szóval Dr. Koch szerint az a legegészségesebb, ha rögtön ébredés után szarunk egyet, mert vastag- és vékonybelünk egész éjjel extra műszakban dolgozik az esti tévézés közben, vagy az ágyból kikelve, a hűtőszekrény ajtajában behabzsolt kaja feldolgozásán. Dr. Koch tanácsai szerint ezért

"bár ezer okot is találhatnak rá, amiért nincs idejük reggel vécézni, de inkább reggelizzenek, ismerjék fel a szükséget, aztán adjanak időt a bélmozgásokra. Így válhatnak ezek rendszeressé".

(Via Elite Daily)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.