Így kell ezt: Szalai Vivien egykori interjúalanya karaktergyilkolja Puklit a Tényekben

media
2016 február 27., 07:13
comments 232

Péntek este Andy Vajna csatornájának, a TV2-nek hírműsorában állt elő Zuschlag János azzal, hogy a tanártüntetéseket szervező egykori szocialista Pukli Istvánnak 

"tudnia kellett, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, nem volt pénzük, minden pénzt a civil szervezetek különböző módon elcsalt pénzeiből kellett, hogy kifizessenek."

A történet szépsége, hogy a volt szocialista országgyűlési képviselőről, akit bűnszervezetben elkövetett csalásért hat év börtönre ítéltek, a TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien írt interjúkönyvet, Pártházból börtönbe címmel. 

photo_camera

Bónusz: Zuschlag Tényekben elhangzott megszólalását természetesen szemlézte az MTI is. A videót itt lehet megnézni.

(via vs.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.