Senki nem veszít úgy választást, mint a Fidesz

POLITIKA
2016 február 28., 21:27
comments 506
Forrás: Fortepan
photo_camera Forrás: Fortepan

A Fidesz jelöltje kikapott egy időközi választáson, maga telefonon elismerte vereségét az MSZP-DK-s jelöltnek és megköszönte hívei támogatását, de a pártja a nem volt ilyen puha: kőkemény hangvételű közleménnyel jelentkeztek.

2016. február 28., vasárnap 21:29

A Fidesz közleménye

Budapest, 2016. február 28., vasárnap (OS) -Salgótarján, ahogy 2014-ben, most is szocialista polgármestert választott, Fekete Zsoltnak gratulálunk a győzelemhez. Elvárjuk tőle, hogy hivatalba lépését követően haladéktalanul tárja fel, mennyit romlott Salgótarján pénzügyi helyzete a szocialista városvezetés eredményeként, vizsgálja ki, mennyi pénz tűnt el az elmúlt másfél évben, mennyi a város valós hiánya, kik és milyen módon vettek részt a források eltűntetésében. Az új költségvetésben tisztázza, hogy miként tudja idén biztosítani a város működését és fejlesztését.

Fidesz Sajtóiroda

Kiadó: Fidesz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.