Szigorodnak a siófoki buliszabályok

nyár
2016 március 07., 21:06
comments 202

Új szabályokat vezetnek be a siófoki Petőfi sétányon: a város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta azt az új tervet, ami szigorítja a Balaton déli bulifővárosának rendjét. 

Eszerint nem csak a kamerás megfigyelőrendszert turbózzák fel, de harminc fős biztonsági személyzet portyázik majd az Aranyparton, ahol három áteresztő-szűrőpontot is felállítanak, a szolgálat pedig ruházat- és csomagátvizsgálást végez majd. 

Fürdőruhát viselő nő (b) és férfi (j) sétál a Balaton partján, a siófoki Aranyparton.
photo_camera Veled is megtörténhet: boldog karácsonyt! (Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

A személyzet tagjai "a szükséges hatósági és egyéb engedélyekkel rendelkező, egységes formaruházattal, és feladatellátásukhoz szükséges felszereléssel, kommunikációs eszközzel ellátott, lehetőség szerint egy, vagy két idegen nyelvet beszélő személyek" lesznek. 

A bulik sem tarthatnak majd reggelig: hajnali négy órakor a diszkókban beszüntetik a zenét és ötkor minden vendéglátóegységnek be kell majd zárnia. Eredetileg 3 órás zárórát akartak megszavazni a képviselők, de az eredeti elképzelést végül a klubokat üzemeltető vállakozók nyomására finomították. 

Lengyel Róbert polgármester azt is nyilatkozta, ragaszkodni fog ahhoz, hogy közterületen, meztelen táncosnők éjfél után se lehessenek, „aki meztelen nőt akar nézni, megtalálja máshol, az emberek többsége erre nem kíváncsi”.

(Somogyi Hírlap Online)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.