Kilépett a fényre az ember, aki a háttérből mozgatja Orbán Viktort

POLITIKA
2016 március 08., 10:52
comments 229

Amikor Orbán Viktor két hete a semmiből rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett, majd váratlanul bejelentette, a kormány népszavazást indít kvótaügyben, a találgatások leginkább csak arról szóltak, a kommunikációs csapatnak a kopaszbalhé miatt jutott eszébe hirtelen ez a húzás, vagy már egyébként is készültek erre, csak az időzítés is kapóra jött.

Most kiderült, ennél is többről van szó:

ezen keresztül tudtuk meg, ki rángatja dróton Orbán Viktort.

photo_camera De ki lehet ő?

Aki a népszerű elméletekkel szemben 

  • nem Habony Árpád, 
  • nem Csányi Sándor, 
  • de nem is Vlagyimir Putyin,

hanem

Körtvélyesi Attila nagykőrösi alpolgármester.

photo_camera

Erről maga az érintett számolt be az önkormányzati lapban:

"Körtvélyesi Attila levélben kérte Magyarország miniszterelnökét, „hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot, a magyar polgárokat, a magyar családokat". Most úgy látszik, hogy a február elején átvett levél célba ért, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megtette a nagy bejelentést: népszavazást kezdeményeznek a kötelezõ betelepítési kvótával kapcsolatban."

photo_camera Körtvélyesi Attila Facebook-oldaláról

Így tájékoztatta a lakosságát az alpolgármester, hogyan lett leveléből európai hullámokat gerjesztő lépés.

Az biztos, hogy mostantól sokkal jobban figyelünk az eddig ismeretlen háttéremberre!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.