A Brit Dietetikusok Társasága szerint Update Norbi hazudott

étel
2016 március 14., 14:36
comments 266

Schobert Norbi március 3-án ezt posztolta a Facebookra:

„Újabb szakmai elismerés az Update-nek!

A Brit Királyi Dietetikusok Társasága, a BDA - amely a világ legnagyobb és legrégebbi táplálkozástudományi társasága - az Update-et beválasztotta az "Eating well, Living well" programba.

Nagyon büszkék vagyunk és nem is értjük az itthoni "szakma" támadásait. Ezáltal programunk, termékeink a világ 200 ezer szakemberéhez jut el és a program logója weboldalunkon, boltjainkon, kiadványainkon is megjelenik.”

Erre ma ezt posztolta a Brit Dietetikusok Társasága:

Ebben az van, hogy a Társaság tud Schobert Norbert (aka Norbi Update) állításairól, de nem igaz, hogy a Brit Dietetikusok Társasága bármilyen módon társult volna Norbival, és ilyen társulást nem terveznek a jövőben sem. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, hazudik.

A Társaság programjának logóját pedig a britek engedélye nélkül nem is lehet használni.

Norbi egy Facebook-kommentben azt írta, hogy holnap válaszol.

Egy Lucy Kendrick nevű kommentelő azonban így is nagyon jól leszűrte a lényeget, ezt írta:

„Naughty Norbert!”

(via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.